Home

Veganeeta Home Opening

2018. április első napján kitárja kapuit a Veganeeta Home Balatonalmádi, hogy végre, végre átadhassuk, megérezhesd, megmutathassuk, megláthasd, megfőzhessük, megkóstolhasd, és a lelked is megérezze, miről is álmodom hónapok óta!

Isteni menüvel készülünk Neked, amiből bármit kiválaszthatsz, megkóstolhatsz, de ha igazán éhesen érkezel, akkor van egy csábító ajánlatom számodra, figyelj: kétféle levest, kétféle főételt, pici kis egyebeket, illetve a Home valamennyi sütijét megkóstolhatod. A kezedbe adunk még egy mennyei welcome drinket és limonádét is. Mindez személyenként 6500 Forintot jelent majd, hogy varázslatos ízekkel, csodás hangulattal és garantáltan jól megrakott pocakkal gazdagodhass, mindnyájunk legnagyobb megelégedésére. Úgy várlak!!!

 

Regisztrálj itt, hogy mikor és hányan jönnétek, hogy minden éhes szájnak elegendő étel jusson, minden szomjas ajak ne csak vizet, bort is kapjon, és a kávé is úgy folyhasson, akár a balatoni lankák bódítója e jeles napon.

Válaszd ki, hogy mikor szeretnétek meglátogatni minket az első napunkon:

Éljük meg együtt vegánságunk, leendő vegánságod, vagy kíváncsiságod első Veganeeta Home-os perceit, hogy később kitörő örömmel találkozzunk újra, ugyanitt. Legyél itt a Home életének első pillanataiban, hogy együtt köszönhessük meg a Jóistennek, hogy találkoztunk!

Akik biztosan ott lesznek

Steiner Kristóf

Az első napunkon a mi Kristófunk vezeti majd a fakanalat a kezünkben, hogy aztán jól megetessen Mindnyájunkat A VEGÁN Mennyország csodásabbnál csodásabb kincseivel.
Fotó: Czabán Máté

Hegedüs László

A doppingot az ország első számú baristája biztosítja számunkra, aki az Umami Coffee Roasteryben saját kezével pörkölt kávéiból kotyogtatja nekünk a különlegesebbnél különlegesebb kávékoktélokat, legnagyobb megelégedésünkre.

Veganeeta

Itt vagyok. Mindig itt voltam és itt is maradok. A Veganeeta Home bennem fogant, általam kelt életre és létezése első pillanatától kezdve tudom, hogy csak Veled maradhat életben. Veled és velem. Ebben a pillanatban már mi, azaz Te és én együtt vagyunk a Home. Ettől a perctől kezdve a Home nem az én home-om. A Veganeeta Home éppen annyira a Tiéd is, mint amennyire az enyém, amennyire Almádié, a Balatonunké, Mindnyájunké. Érezzünk, éljünk és gondolkodjunk együtt a Home-ban, aztán faljunk fel mindent, hogy holnap újra kifőzhessünk valamit. Ugye jössz?! ☺

Kövess instagramon!

Csatlakozz hozzánk!