Home

Bolt

Veganeeta Magazin 1. szám

Csaknem hat évvel ezelőtt, amikor a Veganeeta megszületett, álmaimban gondoltam csupán, hogy egyszer majd azt mondhatom: van egy saját magazinom. Hosszú út vezetett addig, amíg őszintén ki tudtam mondani azt, hogy ki is vagyok valójában, és mi az, amit igazán szeretnék.

Önmagam valódi felvállalásával elindult egy olyasfajta lélekkel alkotás is, amely örökre száműzte a „dolgozni csak vérrel, verejtékkel” belénk nevelt mechanizmusát.

Nemcsak az étteremben, nem csupán a főzőkurzusaimon vagy az előadások alkalmával, és nemcsak testileg, de lelkileg és mentálisan is táplálni szeretnék. Többek között ezért született meg ez a magazin, amelynek hasábjain a tisztán növényi összetevőkből álló ételek mellett más fontos, inspiratív, érdekes és elgondolkodtató tartalommal is találkozhatunk.

Ár: 4 500 Ft

Rózsakvarc Karkötő - Ezüst

Rózsakvarc karkötő, gumis alapra fűzve, ezüst gingko charm-mal

Ár: 14 990 Ft

Rózsakvarc Karkötő - Arany

Rózsakvarc karkötő, gumis alapra fűzve, arany gingko charm-mal

Ár: 29 990 Ft

Nyaklánc medállal - Ezüst

Arany nyaklánc, ezüst gingko levél medállal

Ár: 25 990 Ft

Nyaklánc medállal - Arany

Arany nyaklánc, arany gingko levél medállal

Ár: 72 000 Ft

Fülbevaló - Ezüst

Beszúrós, gingko leveles ezüst fülbevaló

Ár: 14 990 Ft

Fülbevaló - Arany

Beszúrós, gingko leveles arany fülbevaló

Ár: 39 990 Ft

Hegyikristály Karkötő - Ezüst

Hegyikristály karkötő, gumis alapra fűzve ezüst foglalatos cirkóniával, ezüst ginglo levél charm-mal

Ár: 14 990 Ft

Hegyikristály Karkötő - Arany

Hegyikristály karkötő, gumis alapra fűzve arany foglalatos cirkóniával, arany ginglo levél charm-mal

Ár: 29 990 Ft

Onix Karkötő - Ezüst

Onix karkötő, gumis alapra fűzve, ezüst ginkgo charm-mal

Ár: 14 990 Ft

Onix Karkötő - Arany

Onix karkötő, gumis alapra fűzve, arany ginkgo charm-mal

Ár: 29 990 Ft

Amazonit Karkötő - Ezüst

Amazonit karkötő, gumis alapra fűzve, ezüst ginkgo charm-mal

Ár: 14 990 Ft

Amazonit Karkötő - Arany

Amazonit karkötő, gumis alapra fűzve, arany ginkgo charm-mal

Ár: 29 990 Ft

Gingko

Csaknem egy évtizede, minden ősszel elteszek egy sárguló gingko levelet a tárcámba. Úgy fohászkodom hozzá, simogatom, mintha egy különleges erővel rendelkező talizmán volna, ami minden nehézségen átsegít tizenkét hónapon keresztül.

Alig várom a következő őszt, amikor az újabb levélhulláskor kicserélhetem az akkor már egy éves, száraz kabalámat egy frissre.

Évek óta vágyom egy saját gingko leveles ékszerre, amit elég csak viselnem, végig simítanom ahhoz, hogy általam felruházott „mágikus ereje” hatással legyen rám.

Egész egyszerűen azért, mert olyan jó hinni benne.

Tudjátok, sokszor annyira sokat jelent viselni egy „amulettet”, amikor nehéz helyzetbe kerülünk, vagy szükségünk van valamire, amitől több rugalmasságot, reményt, erőt vagy varázslatot nyerhetünk önmagunk felvértezésére.

Amikor megálmodtam őket, szinte láttam magamon minden egyes darabot. Mira pedig pontosan tudta, mire gondolok, amikor elmeséltem neki az amulettem jelentőségét.

Mert a gingko nem csak az ősi életerő szimbóluma. Nem csak évezredekig elélhet, de számos betegségre is gyógymódul szolgál, ráadásul több szimbolikus jelentése van.

Időtlen időkig ellenálló, a rugalmasságot, a reményt, a békét, a szeretetet, a varázslatot, az időtlenséget és a hosszú életet jelenti.

Sőt, a ginkgo a férfi-női kettősséghez is kapcsolódik, hiszen minden élőlénynek megvan a maga nőies és férfias oldala, ami számos alkalommal a yin és yang formájában fejeződik ki.

A gingko tehát örök.

A gingko a béke. A szeretet. A varázslatos időtlenség.

A miénk.

Úgy ad erőt önmagunkon át, hogy valójában csak megerősít önmagunkba vetett hitünkben.

A webshopon már rendelhető, nézzétek meg, és válasszátok ki a hozzátok leginkább illőt a Veganeeta ékszerek első kollekciójából, amely szeretetből született és amelynek neve: Gingko