2017. 04. 26.  

Tedd meg ma!

A mai Újhold apropóján engedjetek meg néhány gondolatot a tegnapi blogbejegyzésemből:

***

“Rengeteget segíthetsz magadon, ha megtanulod élvezni az életed minden egyes percét, ha megtanulod a hálát és a szeretet energiát úgy hasznosítani, hogy megédesítse a pillanatot, hogy belengje az egész életed. Szeretettel átszőve gondolkodni, derűvel a szívedben létezni, önmagad optimizmussal megfertőzni megkönnyíti a létezésed.

Meg tudod tanulni, mint ahogyan a nehézségeket is meg tudod tanulni leküzdeni, kezelni, vagy akár a nehézségekkel teli órákban, napokban létezni.

… Te, aki olvasol engem, pontosan tudod már a receptjét ennek is. Pontosan tudod, hogy minden csak benned dől el, és azzal is tisztában vagy, hogy a segítség, ha sokszor kívülről is jön, az is belőled fakad.”

***

Ha eddig nem kezdtél bele saját változásodba, ha eddig a napig nem indítottad el, amit már régen dédelgetsz, tervezel, a mai napon olyan sok támogató energiát kaphatsz hozzá, hogy mindezt sikerrel megteheted.

A változásra való képesség, a vágy valaminek az eléréséhez, a gondolat valaminek a megkezdéséhez mind-mind benned van! Benned van, sőt, Te magad vagy mindezek összessége. A részeid mind. Nem véletlenül tervezed, nem véletlenül határoztad el, nem véletlenül értél meg rá! Te vagy mindez, és ma erőt is kaphatsz hozzá, ha eddig még nem sikerült megtenni az első lépést. Ma eljött a Te napod!

Hatalmas erőre, mérhetetlen kitartásra lesz szükséged hozzá. Legyen az egy önmagadban elindított változás, vagy valamely vágyad materiális megtestesülése.

 

Gondolj csak magadra és a vegánságodra (ha vegán vagy).

Amikor az ember hússal és mindenféle állati fehérjével táplálkozik, elképzelhetetlennek tartja, hogy ha ez a táplálkozási forma megszűnne, mit is enne utána. Majd amikor vegánná válik az illető, egy teljesen új, színes és ízes világ tárul fel előtte, aminek a létezéséről korábban fogalma sem volt. Egészen egyszerűen nem ismerte a vegánság nyújtotta a lehetőségeket, a vegánság egésze – a definíción túl – egy ismeretlen világ volt számára. És amikor elkezdte lépésről lépésre megismerni ezt az új világot, amikor Te elhatároztad; vegán leszel, ma már tudod, hogy nem gondoltad volna azt a csodát, amit megélsz ma, minden egyes étkezésedkor. A vegánság nem csupán a kamrád és hűtőd tartalmát teszi változatossá, érdekessé és izgalmassá. Ez az életforma önmagad tisztulását is megkezdi. A tested átalakulása mellett a szellemed tisztítása is megkezdődik.

 

A változásod ténye, a többiek másságának valója, mások valóságos realitása, a saját magad életének lehetőségei egészen addig maradnak sötétek, ismeretlenek, semmi-k a számodra, amíg nem nyitod ki a szíved, a lelked és az elméd azok befogadására.

Egészen addig fogod irigyelni azt az embert, aki megtette már, aki elindult már, vagy belevágott, vagy csak kicsit más, mint Te vagy, amíg nem kezded el Te magad is a változást, a változtatást vagy azt a tevékenységet, amit hőn áhítasz.

Ha megteszed a legelső lépést, még mindig semmit nem láttál, azonban a lehetőséget megadtad önmagad számára a belépésre ebbe az első pillantásra furcsának tűnő, ismeretlen és hallatlanul nagy fejlődést tartogató világba. A vágyad beteljesülésének világába!

A fejlődésed lehetősége benned van, rajtad múlik. Ha a vágyad megvan, nyert ügyed van, bármiről is szóljon a változásod terve.

Ha szeretnél recepteket az elhatározás utáni beteljesülésre, szívesen megfogom a kezed, és megyünk tovább együtt az utadon!

 

Kérdezz, beszélgessünk, írj, ahogyan tetted eddig is!